Карткова вишивальна гра “Азартна синиця”

Невгамовні дизайнерки “Хитрої синиці” пропонують своїм підписницям пограти у карткову вишивальну гру-спрінт для ліквідації “довгобудів”.

Вам буде цікаво, якщо:

  • Ви маєте багато розпочатих процесів, вишитих не менше, ніж на 10%
  • Ваші вишивки на багато кольорів (не монохром, не бісер, не “нанесена схема”!)
  • У вишивках, окрім хрестика, присутній напівхрестик і бекстітч
  • Ви хочете нарешті просунути свої процеси, і ждете знаку долі для цього

Принципи гри “Азартна синиця”

Учасниці, які зголосились, випадковим чином розподіляються у команди (“столи”) по 4-6 учасниць. 

В межах кожного стола випадковим чином роздається колода карт з завданнями (по 6 карт на учасницю).

Гра триває 6 днів. Відповідно, щодня кожна з учасниць отримує 1 карту з завданнями від суперниці-сусідки (порядок підкидання карт буде визначений на початку гри і не змінюватиметься до її завершення, тобто кожна учасниця отримуватиме завдання від однієї і тієї ж суперниці протягом гри).

Таким чином, кожна учасниця має можливість виконати 6 завдань протягом 6-ти ігрових днів.

Наприкінці гри в межах кожного столу ми визначимо тих вишивальниць, які виконали найбільшу кількість завдань і серед них всіх розіграємо невеличкий, але приємний корисний сюрприз. Якщо за столом всі учасниці матимуть рівну кількість виконаних завдань, то, відповідно, вони всі допускаються до розіграшу.

Завдання слід виконувати буквально так, як вони сформульовані. Тобто, якщо вказана кількість хрестиків якогось кольору, яку треба вишити, то це означає саме хрестики, саме такого кольору. Якщо йдеться про стібки бекстітча, то треба вишивати саме бекстітч (стібок — це від проколу до проколу або згідно статистики програми Сага). 

Якщо вишивальниця не має можливості виконати завдання буквально, то вона може вишити подвійну кількість необхідних стібків. Наприклад, замість 300Х синього кольору вона може вишити 600Х будь-якого. Або ж завдання вважається невиконаним. 

Розпочинати нові процеси для того, щоб виконати завдання — НЕ МОЖНА! Участь беруть лише ті, які вишиті не менш ніж на половину.

Також пам’ятайте: один звіт — один процес. Кількість процесів від 1 до 6 на ігровий тиждень.

Щодня о 21:00 в групі Хитра синиця-фанклуб (на Фейсбуці) будуть опубліковані кодові слова для звітування. Під дописом з кодовим словом всі учасниці тегають свою суперницю, якій вони видають карту, і, власне, озвучують завдання (для цього треба прикріпити до коментаря картинку, отриману від організаторів). 

Якщо в карті йдеться про творче завдання, то воно може бути такого плану: вишивати у правому куті синім кольором, довишивати голову персонажу, вишивати фон тощо.

Дати завдання треба до 21:30! У випадку, якщо ви не встигли вчасно дати завдання своїй суперниці, на вас накладається штраф (мінус одне завдання з вашого особистого заліку), а суперниці зараховується технічна перемога в цей день.

Звіти приймаються у звітному альбомі до 21:00. Кожна учасниця звітує під своїм фото (це може бути купка розпочатих процесів, ваше спантеличене обличчя, словом, будь-що) у форматі: Кодове слово — карта з завданням. І у відповіді до цього коментаря — дві фотографії (Було/Стало), на яких чітко видно вишиту ділянку, а також папірець з кодовим словом!

Звіти суперниці збирають самостійно, ми розв’язуємо спірні питання і залишаємо за собою право робити це на власний розсуд. 

Також ми ведемо загальну табличку, де вказуємо, хто скільки завдань виконав.

Наприкінці гри підбиваємо підсумок і проводимо розіграш.

Щоб долучитись до гри, треба:

Терміни набору учасниць, календар гри і деталі будуть оперативно публікуватись у групі Хитра синиця-фанклуб