Розпродаж тканини!

Новий рік у Хитрих синиць почався з реорганізації складу і стратегічних змін! Звільняємо простір для нових ідей та товарів! А любим клієнтам даруємо унікальну можливість протягом січня придбати на нашому сайті турецьку рівномірку та Аїду зі знижкою 40%, використавши купон turkey40. Приємний бонус полягає у тому, що цим купоном ви зможете скористатись навіть не один раз!

Ми два роки тому познайомили українських вишивальниць з турецькою тканиною, бо без тями закохались у неї самі. Рівномірка має зручний 28 каунт і змішаний склад, за рахунок чого вона комфортна в роботі, і з нею може впоратись навіть початківець у вишивці. Ті ж, хто надають перевагу Аїді, теж оцінили кольори та якість, пропоновані турецькими виробниками. А якщо згадати про різноманіття та неймовірну красу Аїди з люрексом, то одразу ж починається творчій свербіж у руках і просинається бажання неодмінно застосувати цю тканину в своїй роботі.

Нехай новий рік буде багатим на креатив! Ми і надалі створюватимемо для вас свої вишивальні дизайни і радуватимемо цікавинками на своєму сайті!

А поки — налітай на тканину! Акція діє до кінця січня або допоки не скінчиться акційний товар. Тому не проґав можливість!