Хвостаті БуквоЇди: слухай українські книжки і вишивай!

Організатори

Гра “Хвостаті БуквоЇди” проводиться в ІНСТАГРАМІ у співпраці гурту “Хитра синиця” (авторські схеми для вишивки і супутні матеріали) і першої української аудіокнигарні “Абук”.

Суть гри “Хвостаті БуквоЇди”

Протягом грудня 2020 р. підтягуємо вишивальні “хвости” (“довгобуди”), слухаючи аудіокнижки українською. Ділимось враженнями від прослуханого, тішимось завершеним вишивальним процесам. Збираємо символічні “медальки” з буковкою Ї за свої досягнення.

Наприкінці гри отримуємо:

  • купу закінчених вишивок
  • естетичне задоволення від прослуханих книжок
  • за всі зібрані буковки — персональну знижку на будь-які вишивальні покупки на сайті “Хитра синиця”

Окрім того, протягом гри ви матимете шанс виграти один з шести призів від “Абук” (про це — далі в умовах)!

Хід гри

Учасники

Учасницею може стати будь-яка вишивальниця, яка має сторінку в інстаграмі, підписана на сторінки спонсорів (Хитра синиця і Абук), а також приймає правила гри. Долучитись до гри можна будь-коли протягом грудня, та претендувати на призи зможуть лише ті учасниці, які стартуватимуть до 01.12 включно і матимуть у грі щонайменше три обов’язкових понеділкових звіти (див. відповідний пункт правил).

Старт

Учасниця викладає фото (можна колаж або декілька фото в одному дописі), з розпочатими “довгобудами”, з якими вона братиме участь у грі, а також скріншот з мобільного застосунку “Абук” (як у прикладі) з купленою книжкою (важливо: книжка не може бути з числа безкоштовних, які представлені у застосунку “Абук”).

Скріншот з обкладинкою

Можна брати участь з будь-якими роботами в техніці “хрестик” або “бісер” за умови, якщо вони вишиті не менше, ніж на 20% (можна посилатись на статистику програми Cross Stitch Saga).

Хештег для старту #хвостаті_буквоїди_старт

Обов’язково теги сторінок @uastitches і @abuk.ua. За допис-старт, який відповідає всім умовам, учасниці отримують першу “золоту букву”.

Обов’язкові звіти

Кожного понеділка, а саме 7.12 / 14.12 / 21.12, учасники, які претендують на призи, звітують.

Якщо на момент обов’язкового звіту учасниця має завершений процес, то вона показує фото фініша і додає словесні враження про прослухану книжку (заявлену на початку). Враження можуть стосуватись сюжету, ідей, голосу диктора тощо.

Хештег для фінішних звітів #хвостаті_буквоїди_фініш

Обов’язково теги сторінок @uastitches і @abuk.ua. За кожен допис з фінішем, який відповідає всім умовам, учасниці отримують по “золотій букві”. Якщо при цьому учасниця фінішує з дизайном від “Хитрої синиці”, то додатково отримує “срібну букву”.

Якщо на момент обов’язкового звіту учасниця не встигла завершити якийсь з “довгобудів”, то звіт носить проміжний характер. Ви можете просто показати свій прогрес, поділитись враженнями про книжку. За ці звіти “букви” не видаються. Але щовівторка (8.12 / 15.12 / 22.12) серед тих, хто долучився до гри до 01.12 і при цьому не забув викласти обов’язковий понеділковий звіт, розігруватиметься подарунок: можливість отримати безкоштовно будь-яку аудіокнижку видавництва “Абук”. Ці розіграші проходитимуть у профілі “Абук”.

Також організатори наприкінці гри можуть додатково заохотити “платиновими буквами” найкреативніших і найактивніших учасниць. Тому не ігноруйте понеділкові звіти, навіть якщо не дійшли до фініша у вишивальному процесі.

Хештег для проміжних звітів #хвостаті_буквоїди_процес

Обов’язково теги сторінок @uastitches і @abuk.ua

Спонтанні звіти

Окрім понеділків, ви можете звітувати у будь-який інший день також, якщо маєте черговий фініш або нестримно хочеться поділитись проміжними результатами. Для цих звітів використовуйте ті ж самі теги #хвостаті_буквоїди_фініш і #хвостаті_буквоїди_процес.

“Букви” за спонтанні звіти з фінішами видаватимуться так само, як і в обов’язкових звітах!

Скільки книжок має прослухати учасниця?

Щонайменше, одну, вказану на початку. Враження і думки про неї мають супроводжувати кожен опублікований звіт.

Якщо ви хочете прослухати більше книжок, то робите ще один допис-старт зі скріном нової книжки, за це отримуєте додаткову “золоту букву”.

Скільки вишивальних процесів можна задіяти у грі?

На розсуд вишивальниці! Якщо раптом ви хочете взяти у гру новий (не заявлений раніше) “довгобуд”, то його презентуєте окремим дописом-стартом з НОВОЮ книжкою. За такий допис теж видається “золота буква”.

Яку ціну мають “золоті”, “срібні” і “платинові” букви?

  • “Золото” — 3%
  • “Срібло” — 2%
  • “Платина” — 5% (Організатори — Хитра синиця і Абук — мають по одній “платиновій букві”, яку вони можуть надати будь-якій з учасниць на власний розсуд).

Наприкінці гри для учасниць підбивається підсумок згідно отриманих у процесі гри “буков”. Цей підсумок дорівнюватиме персональній знижці на вишивальні покупки на сайті “Хитра синиця”. Знижкою можна буде скористатись до 31.01.2021

УВАГА! Знижки-призи отримають лише ті учасниці, які: зробили допис-старт до 01.12, а також відзвітували у грі щонайменше тричі (обов’язкові “понеділкові” звіти).

Підсумки і призи

Підбиття підсумків і роздача призів відбувається 28.12-30.12.

Зі сторони “Хитрої синиці” це будуть знижки-призи, про які написано вище.

Зі сторони “Абук” — на додачу до розіграних щовівторка — розіграші трьох призів (можливість отримати безкоштовно будь-яку аудіокнижку видавництва “Абук”) серед тих учасників, які дійшли до кінця гри, виконавши реєстрацію до 01.12 і маючи три обов’язкових понеділкових звіти.

Суперечливі моменти

Організатори залишають за собою право розв’язувати суперечливі моменти на власний розсуд, якщо випадок виходить за межі, передбачені правилами.