2022 — Рік Синиці! Вишивай наші дизайни — вигравай наш набір!

Мета

Регулярно у комфортному темпі шити дизайни “Хитрої синиці”, скоротити вишивальні запаси, отримати позитивні емоції і чудові фініші на кінець 2022 року.

Умови

Марафон відбувається в Інстаграм. Ваш профіль має бути відкритим! Весь рік шиємо будь-які дизайни “Хитрої синиці” (Євгенії Колесніченко і Олександри Сергієнко), окрім безплатних схем. Кількість дизайнів для участі не обмежується, але 1 звіт — 1 робота. Участь у марафоні — безкоштовна!

Звіти

Двічі на місяць у форматі БУЛО/СТАЛО з кодовим словом на папірці (кодове слово має бути присутнім на кожному з фото!). Норми вишитих хрестиків нема (хоч 1 ниточка!), але попіклуйтесь, щоб на фото ми побачили прогрес.

Звітуємо або в постах. Кожен звіт ОБОВʼЯЗКОВО повинен містити активну лінку-тег @uastitches і теги марафону (про них нижче). Про прийняття вашого звіту свідчитиме плюсик в коментарях від організаторів (Хитра синиця). Якщо раптом плюсика нема — пишіть нам, можливо, ми пропустили ваш звіт випадково.

Кодові слова

Шукайте у вічних сторіз на сторінці @uastitches 1-го числа кожного місяця. На кожен місяць — своє кодове слово (тобто ви матимете щомісяця по два звіти з однаковим кодовим словом!)

Долучитись до марафону

Кожен пост у марафоні повинен мати тег #рік_синиці. А також: перший пост у грі має бути з тегом #рік_синиці_старт. Звіти приймаються з тегами виду: #рік_синиці_січень1, #рік_синиці_січень2, #рік_синиці_лютий1, #рік_синиці_лютий2 тощо.

Розклад звітів

На звіт дається 48 годин: субота-неділя. В інші дні звіт не зараховується. Звітні дні (пара “субота-неділя”) обираєте на свій розсуд (не менше двох пар на місяць). Наприклад, у січні ви можете прозвітувати так: 1 звіт (8-9 січня), 2 звіт (29-30 січня). Виняток: звіт протягом 30 квітня-1 травня (субота-неділя) зарахується в той місяць, де бракуватиме обов’язкового звіту.

Гра триватиме до 25 грудня (включно). Отже, останній грудневий звіт — не пізніше 24-25 грудня.

Дати, в які ви можете публікувати звіти:

Призовий фонд і визначення переможниці

Кожна учасниця марафону накопичує свій індивідуальний віртуальний призовий фонд: 100 грн на місяць (за кожні два звіти). Долучитись до марафону у січні і не пропустивши жодного звіту до кінця марафону, ви маєте можливість виграти сертифікат на 1200 грн на придбання будь-якого набору “Хитра синиця”.

Але ви можете долучитись до марафону з будь-якого місяця. Місяцем вступу вважаємо той місяць, коли ви встигли зробити перші два обов’язкових звіти. У такому випадку сума можливого призового фонду зменшиться. Наприклад, ви долучились до марафону у квітні, не пропускаєте обов’язкових звітів, отже маєте шанс виграти сертифікат на 900 грн.

Якщо в якийсь місяць ви пропустили хоча б один обов’язковий звіт, то з марафону ви вибуваєте і ваші віртуальні накопичення згоряють. Але з наступного місяця ви можете повернутись до марафону, ваш персональний призовий фонд почне накопичуватись з нуля.

Остаточного переможця марафону визначить рандом серед тих, хто дійде до кінця гри.

Загальний призовий фонд до кінця 2022 року може додатково поповнитись призами від спонсорів (зголошуйтесь, якщо маєте бажання!) і організаторів (приз глядацьких симпатій або додаткові номінації тощо). Все залежить від активності учасниць, їхнього завзяття тощо.

Вибуття з марафону

Учасниця вибуває через пропущений звіт або звіт, який не відповідає описаним умовам і правилам (опублікований не у звітні періоди, відсутні обов’язкові теги, відсутність активного тегу організаторів @uastitches, відсутність кодового слова, неочевидний прогрес на двох фото тощо). Ми залишаємо за собою право не з’ясовувати спірні моменти і вилучати учасників з марафону за порушення правил і умов.