Таємний бокс “Миті натхнення”

Пам’ятаєте дитяче хвилювання і захват, коли на ранок під ялинкою знаходиш подарунок і з тремтінням його розпаковуєш? Це момент дива, коли оживає казка!

🎁 “Хитра синиця” хоче подарувати вам ці відчуття і пропонує замовити таємний бокс, який ми назвали “Миті натхнення”.

Що ви отримаєте?

Вміст боксу лишиться секретом, адже яке диво без таємниць! Та все ж дамо підказку. В боксі будуть дрібнички, які дарують натхнення не лише у творчості, а й у повсякденні:

  • щось рукодільне
  • щось смачненьке
  • щось корисне

Бонус

При покупці боксу ви отримуєте віртуальний сертифікат на покупку електронної схеми (навіть з числа тих, які ми вже зняли з продажу!) у розмірі 150 грн. Для учасниць клубу Синичник сертифікат складе 200 грн. З іншими купонами і сертифікатами не сумується!

Як використати цей сертифікат? Дуже просто!

Пишіть в коментарі до замовлення Таємного боксу, на покупку якої схеми ви хочете витратити ваш сертифікат. Визначитись з вибором схеми ви можете до кінця грудня (до моменту, коли ми відправимо вам ваші Таємні бокси поштою).

⚠️ ВАЖЛИВИЙ НЮАНС. Якщо обрана вами схема коштує дорожче вартості сертифікату, то ви маєте доплатити різницю. Якщо ж дешевше — то різниця вартості не повертається.

🔥 Ціна боксу — 650 грн

Замовити можна до 10 грудня включно. Ми відправимо ваш подарунок в останній тиждень грудня, щоб це вийшов справжній сюрприз під ялинку.

Дозволь статись натхненню і дивам! Замовляй Таємний бокс прямо зараз за посиланням!